Selskaber

Alle former for arrangementer kan arrangeres.
Traditionel fest,grilfest,buffet eller din helt egen ide`   :-)
 
 
Forretter
Varmrøget laks,salat,kold sauce,flutes. Koldrøget laks,med franskbrød,asparges,
Indbagt laks,lun sauce.
Fisketallerken, salat,brød.
Rejesalat,salat,sauce,brød.
Kogt,stegt rødspættefilet,lun sauce.
Fiskepate,kryddersauce,brød.
Tartelet,høns,asparges.
Tartelet, skinke,ærter, gulerod.
Skinke rulle,asparges,salat,brød.
 
Hovedretter
Flæskesteg,rødkål,kartofler,sauce.
Svinekam vildt,walldorf,kartofler,grønsag.
Sprængt nakke,kartofler,stuvet spinat,grønsag.
Indbagt svinemørbrad,sauterede grønsager,kartofler,sauc£
Svinesnitzel,brasetkartoffel,sauce,grønsag.
GI. oksesteg,kartofler,sauce,grønsag.
Helstegt oksefilet,sauteret grønsag,sauce, kartoffel.
Helstegt oksemørbrad,kartofler,sauce,grønsag.
Kalvesnitzel,kartofler,sauce,grønsag.
Kalvesteg,kartofler,sauce,grønsag. Marineret kyllingebryst,kartofler,sauce,grønsag.
Andesteg,rødkål,kartofler,sauce. Strudsefilet,kartofler,sauce,grønsas.

Dessert
Hjemmelavet is,frugter,sauce.
Softice,sauce.
Nøddekurv med iskugler.
Chokoladeskål med iskugler.
Citronfromage,flødeskum.
Jordbærfromage,flødeskum.
Frugttærte,flødeskum.
Islagkage, vafler.
Chokolademousse.
Chokoladekagens.

Natmad
Pålægsfade,brød.
Snitter.
Frikadeller?kartoffelsalat. Forårsruller.
Pizza.
Pølser,brød.
Aspargessuppe.
Oksekødssuppe.
Biksemad

Tilbehør til hovedretter (Aftales efter ønske)
Kartoffeltype,saucer vælges efter ønske.Total fest beregnes som Velkomstdrink
Forret
Hovedret
Dessert
Hvid,rødvin husets ad libitum
Dessertvin
Kaffe småkager
Likør eller cognac
Vand ad libitum til og med Natmad.
Derudover kan vælges spiritus til dkr. 20,-,. 2 cl.

Priser fra dkr. 450,-.

Optællingsfest
Alt tælles op efter fest og afregnes separat.
Dette er vejledende forslag og kan suppleres eller ændres éftei egne ønsker.
  
 
Hotel Herold | CVR: 17566687 | Vestergade 65 1, 3790 Hasle  | Tlf.: +45 56964024